Afbalancering af maskiner og udstyr

CNC-Syd ApS i Sønderborg tilbyder dynamisk og statisk afbalancering af maskiner i Aabenraa, Als og resten af Sønderjylland. Afbalancering kan ske af alle slags emner fra 300 gram og op til 1.000 kilo. 

Afbalanceringen kan udføres på vores værksted, men nu kan vi også tilbyde afbalancering ude hos kunderne selv - vi kører i hele Danmark.

Vi arbejder efter ISO 1940-2 ved afbalancering

​Afbalancering skal ske af blandt andet lejer, klinger og andre roterende dele i blæsere, ventilatorer, korntørrere, generatorer og meget mere. Afbalancering sker efter ISO 1940-2. Dertil kommer, at Carsten Larsen har mange års erfaring med maskinreparation hos virksomheder som blandt andet Danfoss, Ole Vejsager Maskiner og Tool Center Danmark.

Formålet er at optimere drift og forlænge levetid

​​Hensigten med en afbalancering er at sikre en optimal funktion på kort sigt, og på lang sigt er hensigten at minimere slidtage på det roterende udstyr. 

Det er med andre ord ekstremt vigtigt at undgå skadelige vibrationer, således maskinen og det roterende udstyr kan holde i så lang tid som muligt.


Vi kan i samme forbindelse tilbyde service, vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af dine maskiner, herunder af CNC-maskiner. Vi kan typisk fremskaffe reservedele fra dag til dag.

​Ring og bestil afbalancering hos os eller hos dig

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 21 74 62, ligesom du kan skrive til os på vores e-mail, der er info@cnc-syd.dk, hvis du vil bestille afbalancering af din maskine eller dit udstyr. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

​Har du en forespørgsel?

Hvis du har spørgsmål vedr. en opgave, eller blot har en generel forespørgsel, er du velkommen til at henvende dig her.

Vi sidder altid klar med et tilbud, uanset om i har behov for CNC- og Faunuc service eller andre former for maskinservice,

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om CNC Syd ApS

Hos CNC-Syd ApS beskæftiger vi os med alt fra maskinservice og reparation, til salg og levering af reservedele.

kontaktoplysninger

Telefon: 40 21 74 62

E-mail: info@cnc-syd.dk

sauer-danfoss-logo

Maskinhuset Danmark