Statisk & dynamisk afbalancering af maskiner & udstyr

Vi tilbyder afbalancering i hele Danmark

CNC-Syd ApS i Sønderborg tilbyder statisk og dynamisk afbalancering af maskiner. Afbalancering kan ske af alle slags emner fra 300 gram og op til 1.000 kilo.

Afbalanceringen kan udføres på vores værksted, men nu kan vi også tilbyde afbalancering ude hos kunderne selv – vi har især mange kunder i Sønderjylland, herunder Aabenraa, Sønderborg og Als, men vi kører i hele Danmark.

Vi arbejder efter ISO 1940-2 ved afbalancering

​Statisk og dynamisk afbalancering skal ske af blandt andet lejer, klinger og andre roterende dele i blæsere, ventilatorer, korntørrere, generatorer og meget mere. Afbalancering sker efter ISO 1940-2. 

Dertil kommer, at Carsten Larsen har mange års erfaring med maskinreparation hos virksomheder som blandt andet Danfoss, Ole Vejsager Maskiner og Tool Center Danmark.

Formålet er at optimere drift og forlænge levetid

​​Hensigten med en afbalancering er at sikre en optimal funktion på kort sigt, og på lang sigt er hensigten at minimere slitage på det roterende udstyr. 

Det er med andre ord ekstremt vigtigt at undgå skadelige vibrationer, så maskinen og det roterende udstyr kan holde i så lang tid som muligt.


Vi kan i samme forbindelse tilbyde service, vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af dine maskiner, herunder af CNC-maskiner. Vi kan typisk fremskaffe reservedele fra dag til dag.

Ring og bestil statisk eller dynamisk afbalancering

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 21 74 62, ligesom du kan skrive til os på vores e-mail info@cnc-syd.dk, hvis du vil bestille statisk eller dynamisk afbalancering af din maskine eller dit udstyr. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

Har du en forespørgsel?

Hvis du har spørgsmål vedr. en opgave, eller blot har en generel forespørgsel, er du velkommen til at henvende dig her.

Vi sidder altid klar med et tilbud, uanset om i har behov for CNC- og Faunuc service eller andre former for maskinservice,

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om CNC Syd ApS

Hos CNC-Syd ApS beskæftiger vi os med alt fra maskinservice og reparation, til salg og levering af reservedele.

kontaktoplysninger

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@cnc-syd.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CNC-Syd ApS

CVR​: 31946549

Rise Bygade 61, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning