Maskinreparation – CNC-reparation med nødvendige reservedele

​Sønderjysk maskinreparatør med stor erfaring

Hos CNC-Syd ApS tilbyder vi maskinreparation, herunder CNC-reparation, hvor vi især har vores vante gang i Sønderborg, Als, Aabenraa og resten af Sønderjylland. Vi er lagerhavende på reservedele til forskellige maskiner, hvorfor vi kan tilbyde professionel maskinreparation og maskinservice.

Carsten Larsen, der driver CNC-Syd ApS, har mange års erfaring som maskinreparatør hos blandt andet Danfoss, Ole Vejsager Maskiner og Tool Center Danmark.​​

Undgå forstyrrende driftsudfordringer

Driftsudfordringer er en stor gene for produktionsvirksomheder og industrier. Maskiner, som ikke drifter optimalt eller er helt stilstående, kan have store konsekvenser, og det er derfor afgørende med en partner, der kan sikre, at maskinerne kører optimalt og hurtigt kan tilbyde maskinreparation, når uheldet rammer.

Vi har stor erfaring med vedligeholdelse og reparation af maskiner til produktion, og vi er især dygtige til CNC-reparation. Vi kan derfor tilbyde kompetent og effektiv CNC-reparation, når du har brug for det. Vi hjælper med at holde produktionen i gang, så du undgår længere perioder med driftstop.

Maskinreparation af Chiron er en spidskompetence

Vores spidskompetencer ved service og reparation af maskiner er Chiron-maskiner. Vi er kun to i Danmark, som har direkte forbindelse med producenten i Tyskland.

Vores direkte forbindelse til fabrikken sikrer hurtig service og reparation af maskiner af dette mærke. Dertil kommer, at vi har stor viden om disse maskiner.

Hør mere om CNC-reparation eller vores andre ydelser

Du er velkommen til at kontakte CNC-Syd ApS på telefon 40 21 74 62, men du kan også skrive til os på info@cnc-syd.dk, hvis du vil høre mere om CNC-reparation og anden maskinreparation.

Vi tager gerne en drøftelse om dine behov og vores løsningsforslag.

Har du en forespørgsel?

Hvis du har spørgsmål vedr. en opgave, eller blot har en generel forespørgsel, er du velkommen til at henvende dig her.

Vi sidder altid klar med et tilbud, uanset om i har behov for CNC- og Faunuc service eller andre former for maskinservice,

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om CNC Syd ApS

Hos CNC-Syd ApS beskæftiger vi os med alt fra maskinservice og reparation, til salg og levering af reservedele.

kontaktoplysninger

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til info@cnc-syd.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

CNC-Syd ApS

CVR​: 31946549

Rise Bygade 61, 6230 Rødekro

Klik her for rutevejledning