Maskinservice & CNC-reparation

​Sønderjysk maskinreparatør med stor erfaring

Hos CNC-Syd ApS tilbyder vi både maskinservice og maskinreparation, herunder CNC-reparation, hvor vi især har vores vante gang i Sønderborg, Als, Aabenraa og resten af Sønderjylland. 

Carsten Larsen har mange års erfaring som maskinreparatør hos blandt andet Danfoss, Ole Vejsager Maskiner og Tool Center Danmark.​​

Vi kan lave rapporter og optimere ved maskinservice

Maskinservice kan blandt andet handle om tilstandsrapporter og optimering af din maskine for at forebygge potentielle nedbrud. Maskinreparation kan ske ved akut nedbrud og ved ødelagte enheder.

Vi har i det hele taget stor erfaring med vedligeholdelse og reparation af maskiner til produktion, og vi er især dygtige til CNC-reparation.

Vi tilbyder dag til dag-levering af reservedele ved de fleste former for maskinservice og maskinreparation. Derfor er du godt sikret, når du benytter os til service og reparation. Vi er samtidig imødekommende over for helt særlige aftaler, der kan sikre din virksomhed mest muligt.

Maskinreparation af Chiron er en spidskompetence

Vores spidskompetencer ved maskinservice og reparation er Chiron-maskiner. Vi er kun to i Danmark, som har direkte forbindelse med producenten i Tyskland.

Vores direkte forbindelse til fabrikken sikrer hurtig maskinservice og hurtig reparation af maskiner af dette mærke. Dertil kommer, at vi har stor viden om disse maskiner.

Hør mere om CNC-reparation eller vores andre ydelser

Du er velkommen til at kontakte CNC-Syd ApS på telefon 40 21 74 62, men du kan også skrive til os på info@cnc-syd.dk, hvis du vil høre mere om maskinservice, CNC-reparation og anden maskinreparation.

Vi tager gerne en drøftelse om dine behov og vores løsningsforslag.

​Har du en forespørgsel?

Hvis du har spørgsmål vedr. en opgave, eller blot har en generel forespørgsel, er du velkommen til at henvende dig her.

Vi sidder altid klar med et tilbud, uanset om i har behov for CNC- og Faunuc service eller andre former for maskinservice,

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kæmpe nyhed

Nyt samarbejde

Jeg har nu fået underskrevet kontrakt med BVS Industrie-Elektronik GmbH i December 2022, som jeg har arbejdet sammen med igennem flere år og er blevet servicepartner.

Jeg kan nu levere top kvalitets produkter direkte til jer

Det er Bl.a. Siemens, SEW, KUKA og flere.

Fordelagtige priser med 24 Mdr. garanti.
Hurtig levering fra dag til dag.

Ser frem til at kunne servicere jer.​

Om CNC Syd ApS

Hos CNC-Syd ApS beskæftiger vi os med alt fra maskinservice og reparation, til salg og levering af reservedele.

kontaktoplysninger

Telefon: 40 21 74 62

E-mail: info@cnc-syd.dk

sauer-danfoss-logo

Maskinhuset Danmark